Jobtree BV

Factsheet

Kernactiviteiten
Jobtree is een demonstratie website van OTYS Recruiting Technology. OTYS laat u graag, via deze website, zien wat er allemaal mogelijk is met het brede scala aan functionaliteiten en waar u met uw recruitment website over kunt beschikken. Ook functioneert dit platform voor het presenteren van nieuwe features en functionaliteiten, die OTYS blijft ontwikkelen en aanbieden.

De functionaliteiten, die voorkomen op de demonstratie website, zijn beschikbaar voor verschillende soorten websites en arbeidsbemiddelaars:

1. Werving- en selectiebureaus
2. Uitzenders en detacheerders
3. Corporate recruiters
4. Vacaturebanken of jobboards

Één van de krachten van OTYS is dat deze website direct gekoppeld is met het backoffice systeem van OTYS met daarin nog meer mogelijkheden. Deze mogelijkheden laten wij graag aan u zien, neem hiervoor contact met ons op.
Hoofdvestiging Nederland
Veenendaal
Aantal vestigingen
3
Aantal medewerkers nationaal
15
Aantal medewekers nationaal + internationaal
25
Branche:
ICT, Recruitment
Kennisgebieden
Recruitment Technoly
Werkgebied
Gelderland, Utrecht, Noord-Holland
Foto

Informatie

Organisatie en activiteiten
Jobtree zorgt dat uw vacatures optimaal aangeboden worden aan zoekmachines. En door geavanceerde zoektechnologie op onze site, komt de juiste kandidaat altijd bij uw baan uit. Marketingmogelijkheden zoals Job Search Agents en nieuwsbrieven brengen uw vacatures extra onder de aandacht. Maximale exposure met Jobtree!
Missie
Bent u op zoek naar de beste en meeste kandidaten? Dan bent u bij Jobtree op de juiste plek. Bij Jobtree vindt u uw nieuwste werknemers met een enkele klik in onze CV database. Of zorg dat uw vacatures gevonden worden door eenvoudigweg uw vacature te plaatsen. Wij verzorgen de rest.
Visie
De tijd dat u eerst een compleet account moest opzetten voordat u een enkel CV vinden kan, is voorbij. Bij Jobtree krijgt u direct de mogelijkheid om te bekijken welke talenten er voor u beschikbaar zijn. Weliswaar anoniem, maar toch met een inhoudelijk profiel. Besluit u dat u wel meer zou willen weten van hem of haar, kunt u per CV een aankoop doen. En bevalt u deze manier van werken, dan bieden wij u interessante tarieven voor een abonnement.
Bedrijfsfilm

Cultuur

Informeel - Formeel
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Platte organisatie - Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werken in teamverband - Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Veeleisende werkomgeving - Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Regelmatig overwerken - Reguliere werktijden
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Veel begeleiding - Zelfstandig
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Geen doorgroeimogelijkheden - Ruime doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Stimuleer doorgroei - Stimuleer geen doorgroei
Stimuleer doorgroei 1 2 3 4 5 Stimuleer geen doorgroei
Nationaal - Internationaal
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Veel salaris - Prestatiegebonden
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Vaste werkplek - Mobiele werkplek
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Veel externe contacten - Voormalijk interne contacten
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voormalijk interne contacten

Cariere

Doorgroeimogelijkheden
Jobtree geeft ruim vijf procent van de loonsom uit aan opleidingen. Dat biedt perspectief voor jou: uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en prima kansen om door te groeien.

Jobtree investeert in zijn medewerkers. Iedereen kan opleidingen volgen. Zoals niveauverhogende opleidingen, vakinhoudelijke trainingen of cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dat is goed voor jou en ook goed voor Jobtree. Want goed opgeleide medewerkers zijn de basis van ons succes. Alleen met medewerkers die vooruit willen kunnen wij continu verbeteren. Groeien en innoveren, met de ambitie om het beste staalbedrijf ter wereld te worden.
Loopbaanontwikkeling
De medewerkers zijn één van de kritische succesfactoren in het streven Jobtree naar een toonaangevende positie in de recruitmentwereld en in de samenleving. De kwaliteit van onze medewerkers is daarbij bepalend. Dat geldt al ons personeel.

Werknemers aan het woord

Deel dit bedrijf