Factsheet

Kernactiviteiten
Technologie voor betere online werving www.otys.nl
OTYS is dé technologie specialist in het leveren van een totaal oplossing die organisaties helpt in het effectiever zoeken en aantrekken van kandidaten, plaatsen van vacatures, matchen en communiceren, managen van recruitmentprocessen en meten van conversie.

http://www.otys.nl/
Hoofdvestiging Nederland
Veenendaal
Aantal vestigingen
4
Aantal medewerkers nationaal
40 medewerkers
Aantal medewekers nationaal + internationaal
80 medewerkers
Branche:
ICT
Kennisgebieden
Dagelijks adviseren en automatiseren we organisaties in
* werving & selectie
* HRM
* vacaturebanken
* detachering, uitzenden
Werkgebied
Internationaal
Foto

Informatie

Organisatie en activiteiten
Over OTYS Software

OTYS is een heleboel verschillende dingen. Een van de opmerkingen die we vaak horen: "Is er ook iets dat met OTYS níet kan?". En het antwoord is dan meestal: "Weinig". Los van de functionaliteit die we de afgelopen jaren samen met onze partners hebben ontwikkeld, hangt het in veel gevallen alleen maar van uw fantasie af wat er nog méér kan.

Met OTYS kunt u samenwerken. Wij zijn in wezen vaak ook een investeringspartner voor heel specifieke oplossingen om recruitment vraagstukken mee op te lossen. We denken niet alleen mee, we investeren ook mee. Natuurlijk moeten zulke trajecten aan bepaalde voorwaarden voldoen, zoals het uitgangspunt dat wij met een dergelijke investering ook onze oplossingen kunnen laten groeien, maar in heel veel gevallen komen we daar met onze klanten wel uit.

OTYS bouwt, onderhoudt en administreert voor meer dan 700 klanten in Nederland, België, Engeland, Tsjechië, Frankrijk en de Verenigde Staten jobboards, candidate contact centers, kandidaat volgsystemen en crm oplossingen. Met een speciale focus op de arbeidsmarkt dus, maar niet alléén met dat uitgangspunt. Wij geloven namelijk heel sterk dat werving en selectie geen proces op zich is. Dat het heel sterk lijkt op andere diensten die klant en consument bij elkaar brengen. Dat het werven van een kandidaat feitelijk niet heel anders is dan het werven van een nieuwe klant. En dat daarbij dus ook klantvriendelijkheid komt kijken.

Wij maken van uw werving- en selectieproces een kwalitatief hoogwaardig, klantvriendelijk en interactief programma. We helpen u zich te onderscheiden in de markt. We begeleiden uw groei en geven u kant en klare oplossingen waarmee u nieuwe diensten kunt ontwikkelen.

Dat doet OTYS Recruiting Technology: Matching your imagination.
Missie
OTYS biedt een complete set oplossingen voor de recruitment industry waarbij de kandidaat centraal staat.
Wij helpen onze klanten in te zien dat recruitment geen proces is maar een ervaring voor de kandidaat. In ieder stadium van deze ervaring staat kwaliteit centraal.
Wij helpen onze klanten, ongeacht of er nu te veel of te weinig kandidaten zijn, om kandidaten te vinden, met ze te communiceren en om die kandidaatervaring te managen op de meest professionele en efficiënte manier die wij en onze klanten kunnen bewerkstelligen.
Visie
De wereld verandert. Grenzen vervagen en productie en dienstverlening verplaatsen zich. Door technologische ontwikkelingen wordt de wereld ook kleiner. We kunnen elkaar gemakkelijk en voordeliger bereiken door bijvoorbeeld e-mail, internet en chat. We zijn ook altijd en overal bereikbaar door mobiele telefonie. En door SMS verandert zelfs het taalgebruik. Veranderingen gaan vooral heel snel en zijn wereldwijd merkbaar. Deze veranderingen hebben invloed op kennis, houding en gedrag van consumenten. En kandidaten.

OTYS voelt zich thuis in deze veranderingen. Als technologisch bedrijf weet OTYS met geavanceerde technologie in te spelen op behoeftes en wensen van kandidaten en recruiters. Daarom stellen wij de kandidaat centraal. Met onze technologische voorsprong in combinatie met onze snelheid, betaalbaarheid en ervaring kunnen wij de gehele recruitment industry helpen de juiste ervaring te bieden voor kandidaten.
Bedrijfsfilm

Cultuur

Informeel - Formeel
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Platte organisatie - Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werken in teamverband - Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Veeleisende werkomgeving - Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Regelmatig overwerken - Reguliere werktijden
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Veel begeleiding - Zelfstandig
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Geen doorgroeimogelijkheden - Ruime doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Stimuleer doorgroei - Stimuleer geen doorgroei
Stimuleer doorgroei 1 2 3 4 5 Stimuleer geen doorgroei
Nationaal - Internationaal
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Veel salaris - Prestatiegebonden
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Vaste werkplek - Mobiele werkplek
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Veel externe contacten - Voormalijk interne contacten
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voormalijk interne contacten

Cariere

Doorgroeimogelijkheden
Werken bij OTYS is elke dag een nieuw avontuur. Nieuwe klanten, mooie innovaties, leuke ontwikkelingen. En natuurlijk fijne collega's. Zo mooi kan het zijn!

Werknemers aan het woord

Werknemers aan het woord

Linda van Venne

Function:Account Manager
Zeer positieve ervaringen met Toptalenten.com! Ze leveren altijd precies die kandidaat die ik zoek en luisteren echt naar onze wensen.
Medewerkers op film

Deel dit bedrijf